Likakaivot

Tyhjennykset ja puhdistukset

Tyhjennämme ja puhdistamme kaikentyyppiset jätekaivot sadevesikaivoista rasvanerotuskaivoihin. Tyhjennys voidaan tehdä joko kertatilauksena tai säännöllisesti ennalta arvioidun tarpeen mukaan.

Teemme likakaivojen tyhjennykset nopeasti ja tehokkaasti vuosien ammattitaidolla.

Säännöllinen tyhjennys pitää viemärijärjestelmän kunnossa. Säännöllisesti ja hyvissä ajoin tilatut tyhjennykset sekä huollot tulevat myös edullisemmaksi, kuin kaivon ylitäytön aiheuttama kiiretyö. Säännöllisellä tyhjennyksellä vähennämme myös ympäristökuormitusta. Näin ajot voidaan suunnitella pidemmälle ajalle, jolloin pystymme vähentämään teiden kuormitusta sekä päästöjä.

Likakaivojen tyhjennykset. Teemme likakaivojen tyhjennykset nopeasti ja tehokkaasti vuosien ammattitaidolla ja nykyaikaisella kalustolla. Säännöllinen tyhjennys pitää viemärijärjestelmän kunnossa. Säännöllisesti ja hyvissä ajoin tilatut tyhjennykset sekä huollot tulevat myös edullisemmaksi kuin kaivon ylitäytön aiheuttama kiiretyö.

Tyhjennämme ja puhdistamme kaikentyyppiset jätekaivot sadevesikaivoista rasvanerotuskaivoihin. Tyhjennys voidaan tehdä joko kertatilauksena tai sovituin välein huoltosopimuksella.

Tarjoamme kaiken kokoisille yrityksille kokonaisvaltaisia jätehuoltoratkaisuja. Oli kyse pienestä tai suuresta tarpeesta, räätälöimme