Viemäreiden avaukset ja puhdistukset

Yksityisasiakkaille

Avaamme viemärin siististi vesipaineella, jonka jälkeen huuhtelemme huolellisesti avatun viemärilinjan. Näin viemärin avaus onnistuu perinteistä helpommin, nopeammin ja tehokkaammin. Viemäritukoksesta aiheutuvat kulut ja jälkivahingot jäävät myös pieniksi. Pulputtava pesuallas tai tulviva viemäri voi aiheuttaa kymmenien tuhansien eurojen vahingot, jota vakuutusyhtiösi ei välttämättä korvaa. Kun autamme sinua ajoissa, vältämme kalliit ja asumista haittaavat vahingot ja lisäämme putkistosi käyttöikää. Jos viemäri tukkiutuu uudestaan, suosittelemme viemärin kuvausta, jolloin paikannamme ongelmakohdat tarkasti.

Mistä tiedän että viemäri on tukossa?

  • WC vetää huonosti
  • Pesuallas pulputtaa
  • Lavuaariin tai WC-pönttöön kuplii vettä
  • Lattiakaivo kuplii
  • Viemäri haisee

Huuhtelemme viemärin tehokkaasti, siististi ja hellävaraisesti. Kulunut putkisto, pieni kaato ja putkikoko, tiukat mutkat sekä korvausilma vaikuttavat viemärin toimintaan. Lisäksi rasva, ruoste, kalkki- ja virtsakivisaostuma, paperi, kahvinporo, hiukset, saippuajäämät, ruoanlaitossa syntyvä liete ja ruoanpalat muodostavat kerrostumaa viemäriin.
Yhdessä nämä aiheuttaa hajuhaittoja ja tukoksia - etenkin valurautaviemäreihin muodostuu ajan mittaan kerrostumaa, joka huonontaa virtausta putkessa ja aiheuttaa tukoksia.
Huuhtelemme viemärin lämpimällä vedellä. Viileän veden ja kovan paineen sijaan lämmin vesi irrottaa tehokkaammin ja kulunut putkisto ei joudu kovalle rasitukselle - vältymme näin vahingoilta. Viemärin huuhtelu ei sotke kotiasi eikä haittaa normaalia asumista.