Ota yhteyttä

Viemäripalvelut

Kirjoita alaotsikkosi tähän

Avaamme viemärin siististi vesipaineella, jonka jälkeen huuhtelemme huolellisesti avatun viemärilinjan. Näin viemärin avaus onnistuu perinteistä helpommin, nopeammin ja tehokkaammin. Viemäritukoksesta aiheutuvat kulut ja jälkivahingot jäävät myös pieniksi. Pulputtava pesuallas tai tulviva viemäri voi aiheuttaa kymmenien tuhansien eurojen vahingot, jota vakuutusyhtiösi ei välttämättä korvaa. Kun autamme sinua ajoissa, vältämme kalliit ja asumista haittaavat vahingot ja lisäämme putkistosi käyttöikää. Jos viemäri tukkiutuu uudestaan, suosittelemme viemärin kuvausta, jolloin paikannamme ongelmakohdat tarkasti.

Mistä tiedän että viemäri on tukossa?

  • WC vetää huonosti
  • Pesuallas pulputtaa
  • Lavuaariin tai WC-pönttöön kuplii vettä
  • Lattiakaivo kuplii

Huuhtelemme viemärin tehokkaasti, siististi ja hellävaraisesti. Kulunut putkisto, pieni kaato ja putkikoko, tiukat mutkat sekä korvausilma vaikuttavat viemärin toimintaan. Lisäksi rasva, ruoste, kalkki- ja virtsakivisaostuma, paperi, kahvinporo, hiukset, saippuajäämät, ruoanlaitossa syntyvä liete ja ruoanpalat muodostavat kerrostumaa viemäriin.
Yhdessä nämä aiheuttaa hajuhaittoja ja tukoksia - etenkin valurautaviemäreihin muodostuu ajan mittaan kerrostumaa, joka huonontaa virtausta putkessa ja aiheuttaa tukoksia.
Huuhtelemme viemärin vedellä. Viileän veden ja kovan paineen sijaan lämmin vesi irrottaa tehokkaammin ja kulunut putkisto ei joudu kovalle rasitukselle - vältymme näin vahingoilta. Viemärin huuhtelu ei sotke kotiasi eikä haittaa normaalia asumista.

Viemärikuvaus on luotettava, nopea ja edullinen tapa selvittää putkiston kunto sekä rakenne. Jos viemärisi on tukossa usein, tukkeutuminen kannattaa selvittää kuvauksella. Uudet viemärit kannattaa kuvata ennen valutöitä ja tarkistuttaa kallistukset sekä varmistua ettei viemäriin ole päässyt sinne kuulumatonta, mahdollisesti vesivahingon, aiheuttavaa tavaraa. Viemärin käyttöönottotarkastus varmistaa putkiston toimivuuden ja pitkän iän.
Peruskuntokartoituksilla ja kulkuselvityksillä saadaan selville alkavat tukkeumat ja putkistojen yleinen kunto, jota voidaan käyttää viemäreiden huoltotarpeen arviointiin. Kuntokartoituksen lisäksi putkistokuvausten tyypillisiä käyttötilanteita ovat esimerkiksi omistajan vaihtuessa tehtävä dokumentointi ja vikakohteiden paikannus. Käytämme putkistoselvityksiin sekä itseohjautuvia että työnnettäviä kamerajärjestelmiä ja paikannuslaitteistoja. Kuvaus tuottaa paikkatiedon, jolla mahdolliset huoltokohteet voidaan määritellä 5 cm:n tarkkuudella.

Tarjoamme kaiken kokoisille yrityksille kokonaisvaltaisia jätehuoltoratkaisuja. Oli kyse pienestä tai suuresta tarpeesta, räätälöimme