Tilaa palvelu helposti tästä!

Palvelut pähkinänkuoressa

Jäteastiat ja jätehuoltosopimukset.  Tarjoamme asiakkaillemme 140, 240, 360 ja 660 litraisia astioita kiinteistöjen jätehuollon järjestämiseen. Hyötyjätteet, yritysjätteet, astiat vuokralle tai omaksi.

Vaihtolavat. Vaihtolavapalvelut niin yrityksille kuin yksityishenkilöille. Kuljetamme lavoille kerätyt materiaalit asianmukaisiin kierrätys-, hyötykäyttö- ja loppusijoituskohteisiin. Voit valita korkea- tai matalalaitaisen lavan tarpeen mukaan. Pitkäaikaiset tai lyhytaikaiset vuokralavat.

Likakaivojen tyhjennykset. Teemme likakaivojen tyhjennykset nopeasti ja tehokkaasti vuosien ammattitaidolla ja nykyaikaisella kalustolla. Säännöllinen tyhjennys pitää viemärijärjestelmän kunnossa. Säännöllisesti ja hyvissä ajoin tilatut tyhjennykset sekä huollot tulevat myös edullisemmaksi kuin kaivon ylitäytön aiheuttama kiiretyö.

Tyhjennämme ja puhdistamme kaikentyyppiset jätekaivot sadevesikaivoista rasvanerotuskaivoihin. Tyhjennys voidaan tehdä joko kertatilauksena tai sovituin välein huoltosopimuksella.

Vesikaivojen puhdistukset. Suoritamme vesikaivon puhdistukset painevesihuuhtelulla, jossa on veden mukaan lisätty puhdistavaa vetyperoksidia. Puhdistuksen jälkeen vettä ei kannata heti käyttää vaan kannattaa laskea vähän aikaa, jotta vetyperoksidi poistuu kaivosta.

Viemärien avaukset ja huuhtelut. Avaamme viemärin siististi vesipaineella, jonka jälkeen huuhtelemme huolellisesti avatun viemärilinjan. Näin viemärin avaus onnistuu perinteistä helpommin, nopeammin ja tehokkaammin. Viemäritukoksesta aiheutuvat kulut ja jälkivahingot jäävät myös pieniksi. Pulputtava pesuallas tai tulviva viemäri voi aiheuttaa kymmenien tuhansien eurojen vahingot, jota vakuutusyhtiösi ei välttämättä korvaa. Kun autamme sinua ajoissa, vältämme kalliit ja asumista haittaavat vahingot ja lisäämme putkistosi käyttöikää. Jos viemäri tukkiutuu uudestaan, suosittelemme viemärin kuvausta, jolloin paikannamme ongelmakohdat tarkasti.

Mistä tiedän että viemäri on tukossa?

  • WC vetää huonosti
  • Pesuallas pulputtaa
  • Lavuaariin tai WC-pönttöön kuplii vettä
  • Lattiakaivo kuplii
  • Viemäri haisee

Huuhtelemme viemärin tehokkaasti, siististi ja hellävaraisesti. Kulunut putkisto, pieni kaato ja putkikoko, tiukat mutkat sekä korvausilma vaikuttavat viemärin toimintaan. Lisäksi rasva, ruoste, kalkki- ja virtsakivisaostuma, paperi, kahvinporo, hiukset, saippuajäämät, ruoanlaitossa syntyvä liete ja ruoanpalat muodostavat kerrostumaa viemäriin.
Yhdessä nämä aiheuttaa hajuhaittoja ja tukoksia - etenkin valurautaviemäreihin muodostuu ajan mittaan kerrostumaa, joka huonontaa virtausta putkessa ja aiheuttaa tukoksia.
Huuhtelemme viemärin lämpimällä vedellä. Viileän veden ja kovan paineen sijaan lämmin vesi irrottaa tehokkaammin ja kulunut putkisto ei joudu kovalle rasitukselle - vältymme näin vahingoilta. Viemärin huuhtelu ei sotke kotiasi eikä haittaa normaalia asumista.

Viemäreiden ja putkistojen kuvaus. Viemärikuvaus on luotettava, nopea ja edullinen tapa selvittää putkiston kunto sekä rakenne. Jos viemärisi on tukossa usein, tukkeutuminen kannattaa selvittää kuvauksella. Uudet viemärit kannattaa kuvata ennen valutöitä ja tarkistuttaa kallistukset sekä varmistua ettei viemäriin ole päässyt sinne kuulumatonta, mahdollisesti vesivahingon, aiheuttavaa tavaraa. Viemärin käyttöönottotarkastus varmistaa putkiston toimivuuden ja pitkän iän.
Peruskuntokartoituksilla ja kulkuselvityksillä saadaan selville alkavat tukkeumat ja putkistojen yleinen kunto, jota voidaan käyttää viemäreiden huoltotarpeen arviointiin. Kuntokartoituksen lisäksi putkistokuvausten tyypillisiä käyttötilanteita ovat esimerkiksi omistajan vaihtuessa tehtävä dokumentointi ja vikakohteiden paikannus. Käytämme putkistoselvityksiin sekä itseohjautuvia että työnnettäviä kamerajärjestelmiä ja paikannuslaitteistoja. Kuvaus tuottaa paikkatiedon, jolla mahdolliset huoltokohteet voidaan määritellä 5 cm:n tarkkuudella.

Kuljetuspalvelu. Tarjoamme myös mahdollisuutta kuljettaa tavaroita paikasta toiseen erillisen kuormatilan omaavalla jakeluautollamme.